С Коледно бягане на 23 декември

За поредна година приятели спортисти и любители на бягането се наговарят за общо Коледно бягане, което няма състезателен характер и такси за участие. Нужно е само да направите регистрацията си тук: https://tracksport.live/e/koledno-biagane

Ден преди Бъдни вечер, на 23 декември (събота) участниците ще стартират от парк „Тюлбе“, до Тракийската гробница, за да пробягат заедно 6 км. Началото на проявата е от 10:30 ч., поясняват организаторите от СК „Планинско бягане и туризъм“- Казанлък.

Вече няколко години подред събитието доби популярност и дава възможност на хората да разнообразят празничните дни. Организаторите му приканват желаещите да се включат в Коледното бягане, за да се повеселят, да си разкажат за изминатите километри през годината и да поставят новите си цели за през идващата 2024-а.
Задължително е да носите празнично настроение в сърцата си и коледен артикул, звънчета, шапки, а може и светещи лампички, кой както го чувства.

Предвидени са награди, които ще се раздадат на лотариен принцип. Две от тях са ваучер за безплатно участие в състезанията Triglav Skyrun 2024 и Thracian Run and Bike 2024.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram