Събраните средства от благотворителния турнир по тенис са за Светльо

Завърши турнирът по тенис на маса с благотворителна цел Да помогнем на Светльо от Казанлък, организиран от Младежките на с. Скобелево. В неделния ден бяха събрани 400 лева при изиграни повече от 50 мача. Ето и какво още споделиха инициаторите на това спортно събитие, подкрепено от жители от две общини.

Сали Гаваз: „Благодарим на организаторите на това събитие ,,Младежите на с.Скобелево”, благодарим и на момчетата от с. Търничене за участието и за предоставената маса. Благодарим и на момчетата от гр. Казанлък Найден, Борислав Николов и Петър Божков за участието. Цялата организация беше на топ ниво. Бяхте невероятни!

Само да вметна , че най-младият състезател беше на 14 г, а най-възрастният на 75. Малкият финал беше спечелен от Мустафа, а на 4 то място остана Суат Мурат зрелищен финал с много обрати определи като победител Сеид Юсеин, а на второ място остана Mерал Мехмедали. Благодарим още веднъж на всички хора включили се в турнира. Бъдете живи и здрави , а ние ще продължаваме с добрите дела! Събраните пари ще бъдат преведени по сметката на Светльо!“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram