Строителният хипермаркет MASTERHAUS ще бъде спонсор на футбола в град Казанлък

На снимката: Мартин Бошнаков от MASTERHAUS и Георги Мермеклиев – Председател на УС на ФК „Розова долина“

Строителният хипермаркет MASTERHAUS, собственост на „Бошнаков“ ЕООД, ще бъде спонсор на футбола в град Казанлък.
Фирмата е известна в Бургас и региона с това, че подпомага спорта. Верни на традицията, собствениците продължават да насърчават развитието на спортния живот и в района на град Казанлък, където само преди няколко месеца отвори врати най-новият магазин от веригата.

В юбилейна за фирмата година, когато се навършват 20 години от създаването на първия строителен хипермаркет в град Бургас, собствениците на фирмата направиха сериозна инвестиция с разкриването на още един магазин от веригата, но този път извън региона на Бургас. Така на 5610 кв. м. търговска площ, изградена със съвременни иновационни технологии, построеният в Казанлък хипермаркет предлага всичко необходимо на своите клиенти, за да направят дома и градината, офиса и хотела си комфортен, модерен и уютен. Жителите и гостите на града могат да избират от богат асортимент – над 50 хил. Артикула, както и да се възползват от полезни услуги: проектиране на бани тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане на продуктите. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите в магазина се грижат 80 служители.
Към момента „Бошнаков” ЕООД е собственик пет строителни хипермаркета и строителни центрове за едри строителни материали в град Бургас, град Несебър, град Приморско, град Айтос и град Казанлък.

Фирмата разполага със собствен електронен магазин. MASTERHAUS Online е един от първите строителни интернет магазини, удобен за пазаруване от цяла България – той е функционален и се развива с много бързи темпове през последните години.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram