Срещу лидера „Марица“ „Казанлък“ вади резервите

Волейболистките на ”Казанлък ” гостуват днес в мач без начение от последния 18-ти кръг на редовния сезон в НВЛ за жени „Демакс +“. Двубоят срещу шампионките от „Марица“ в Пловдив започва от 17:30 часа.

Срещата бе изтеглена с 4 дни по-рано и ще се проведе днес, вместо на 4 март, както бе според предварителната програма, тъй като от тази дата трябва да започнат срещите от турнира за Купата на България.

Момчичетата на „Казанлък“ се изправят срещу лидера „Марица“ в деня, в който ще бъде отбелязана новата паневропейска кампания на ЦЕВ „One day move for Volleyball“ да се използва допълнителният ден от месеца – 29 февруари, от високосната година, за да се играе волейбол. Както обяви още преди дни изпълнителният директор на клуба от Казанлък Деко Григоров, титулярният състав ще пази силите си за по-важните двубои от предстоящите състезания- турнира в Шумен и плейофите, които ще започнат веднага след него, така че за Пловдив се очаква да заминат резервите.

Двубоят между „Марица“ и „Казанлък“ ще се играе в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и ще бъде предаван онлайн и в клубния сайт на „розите” – www.kazanlakvolley.com.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram