Служители на МВР от областта премериха сили в турнир

Във връзка с предстоящия професионален празник на МВР – 5-ти юли, от  ОДМВР – Стара Загора беше организиран станалият традиционен турнир по футбол на малки вратички за служители на МВР и за отбори на държавни и общински институции – партньори на ОДМВР – Стара Загора.

Турнирът се проведе на тренировъчното игрище на стадион „Берое”.

Участваха 12 отбора от ОДМВР – Стара Загора, РУ в региона,  Община – Стара Загора, Зонално жандармерийско управление – Кърджали и РД ПБЗН – Стара Загора.

След изключително оспорвани футболни срещи, играни при тежки метеорологични условия (силно слънце и високи температури), на първо място се класира отборът на Втора тунджанска механизирана бригада, който на финала победи отбора на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Стара Загора с резултат 5 на 2.

Отборът на Община – Стара Загора, в който се включи и кметът на общината, г-н Живко Тодоров, са класира на трето място, след победа с дузпи над отбора на Първо РУ – Стара Загора.

Класиралите се на първите три места в турнира бяха наградени с купи от директора на ОДМВР – Стара Загора, старши комисар Николай Кирков, а всички участници бяха поздравени за показаните силен отборен дух и честна игра.

2b146e2d-a4fc-43af-b42c-43309eb4b9126f1c5fe6-3392-41f6-b9b6-169e55de8b33

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram