„Розова долина“ с равенство срещу дубъла на „Локо“ Пловдив

Вторият отбор на „Локомотив II“ (Пловдив) завърши наравно 1:1 с „Розова долина“ в мач от Югоизточната Трета лига. Двубоят се игра от 16:00 часа в Садово.

През първото полувреме сериозни положения пред двете врати почти липсваха. „Розите“ успяха да открият резултата в добавеното време на първата част. Топката бе изчистена след корнер, като Стоян Иванов от състава на „Розова долина“ стреля от дистанция и вкара за 0:1.

„Локомотив“ стигна до равенството в 75-ата минута чрез Божидар Костадинов, който се разписа за 1:0. До края на срещата нови попадения не паднаха и двата тима поделиха точките.

„През първото полувреме стояхме компактно и добре, възползвахме се от една отбита топка от корнер и с удар от дъгата на наказателното поле Стоян Иванов откри резултата за нашия тим. Във второто, в началото имаше натиск на домакините, но те не създадоха кой знае какви ситуации. Имахме и няколко добри контраатаки, които изпуснахме. Николай Георгиев, Ивелин Илиев и Росен Димитров изпуснаха, съответно при една контраатака, футболистите на „Локомотив“ изведоха на фланга свой футболист, той центрира по земя и вкара в 78-ата мин. за равенството“, разказа старши-треньорът на „Розова долина“ Атанас Апостолов.

„Аз съм доволен от старанието, но в края се усети лека умора. Равностоен бе мачът, като играхме срещу доста подготвен и добър противник. Имахме повече ситуации, но не можахме да се възползваме“, коментира наставникът на „Розите“.

Тази седмица отборът на Казанлък ще изиграе още един двубой от първенството на Трета лига-Югоизточна група. На Петковден, 14 октомври, от 16:00ч. на стадион „Севтополис“ ще гостува ФК „Димитровград-1947“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram