„Розова долина“ със смазваща голова разлика срещу „Трявна“

„Розите“ изиграха най-резултатната си контрола от предсезонната подготовка, побеждавайки у дома третодивизионния ФК „Трявна“ с 8:1. Пред малко публика, горещо време и игра на „високи обороти“, воденият от старши треньора Александър Георгиев тим успя да наложи пълно превъзходство на терена. С две попадения в срещата се разписа Камен Петков. Точни за „розите“ бяха  Петко Георгиев, Григор Георгиев, Николай Георгиев, Ахмед Фаиков, Енгин Махмуд и Владислав Калайджиев, който реализира попадението си от дузпа.

В изиграните контроли „розите“ натрупаха две загуби от професионални отбори, победи срещу юношите на „Берое“, третодивизионния „Севлиево“ и смазващо превъзходство над ФК „Трявна“, като за финал на подготвителния период.

За Югоизточна трета лига, бившата Югоизточна „В“ група, първенството ще започне на 13/14 август 2016 г., с мачове от 18:00 часа. Първият съперник на казанлъшкия ФК „Розова долина“ е „Ураган“ с. Бояджик /Ямбол/. Мачът ще се играе в Казанлък, като при откриването идната събота се очаква БФС да награди футболния тим на Казанлък с купа и медали за второто място, с което финишира сезон 2015/2016 г. в групата.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram