„Розова долина“ сгази „Несебър“ дни преди мача си с „Янтра“

Престижна и ценна победа постигна отборът на Казанлък в шампионата на Трета лига – Югоизточна група след заслужен успех над лидера „Несебър“. Мачът от 7-ми кръг на първенството между ФК „Розова долина“ и ОФК „Несебър“ се игра в Казанлък на 17 септември пред над 400 фенове на футбола в града на розите.

Съставът на Казанлък, воден и през този сезон от старши-треньорът Атанас Апостолов, продължава да радва с представянето си, бележейки постоянство и възход в своето изкачване към върха. Тази събота „Розите“ отново бяха в стихията си и изиграха един от най-силните си мачове за есента. След много силно полувреме за казанлъчани и отменен гол за тима ни, в 74-та минута автогол на Тодор Петров от отбора на Несебър реши изхода от двубоя. „Розите“ победиха втория във временното класиране напълно заслужено, със силна игра, повече хъс и желание за победа, която изкачва отборът ни на пета позиция във временното подреждане, само на две точки от водача „Черноморец“ Бургас.

„Поздравявам момчетата за представянето, играхме много добре. Мачът бе равностоен. Във второто полувреме стояхме по-добре на терена, искахме победата и заслужено си я взехме. Имахме и повече ситуации. Успяхме да запазим предимството си до последно, тъй като и при 1:0 за нас, на два пъти вратата ни беше застрашена, но топката бе избита от Валентин Иванов „, коментира двубоя старши-треньорът Атанас Апостолов.

Следващият мач за „Розова долина“ е за Купата на България и ще се играе на 22 септември, четвъртък, 16:00 ч. Стадион „Севтополис“ ще посрещне тук „Янтра“ Габрово. При победа отборът ни ще се класира за 1/16 финал.

Наставникът на „Розите“ и ръководството на тима приканиха феновете да дойдат на стадиона, за да подкрепят отбора. „Денят е почивен, празничен. Елате да отпразнуваме заедно Деня на независимостта на България, да се насладим на играта и дай боже да отстраним „Янтра“ от турнира за Купа България“, допълни старши-треньорът на ФК „Розова долина“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram