„Розите“ стартират в понеделник, ще играят две контроли

Казанлъшкият представителен футболен „Розова долина” се събира на първата за годината тренировка на 14 януари в понеделник. Ръководството е предвидило вероятни две контроли  на култовата за българския традиционен  календар  дата 2 февруари в село Овощник и след четири дни в град  Баня/Карловско/ с „Левски”/Карлово/. В първата проверка казанлъчани ще срещнат претендента за  ,,В,,  групата ни-,,Марица-Изток,,/Раднево/ на неутрален терен с идеята да се пази тревата на стадион ,,Севтополис”.

,,Първите занимания са в Казанлък и вероятно без топка. Ще играем в залата на стадиона, която е с нова настилка, ако мислим за нови попълнения ще разчитаме на наши момчета. Имаме доста обаждания за контроли, но конкретните покани ще ги уточним с треньора Даниел Христов”, допълниха от ръководството на казанлъшкия тим.
Шампионатът в Югоизточната „В“ група ще се поднови на 2 март, обявиха от Зоналния съвет на БФС Пловдив.  Ето официалното съобщение : Югоизточна „В“ група – започва на 2 март, завършва на 2 юни, междинни кръгове на 20 или 27 март, 24 април и 15 или 22 май
.Казанлъшките села с отбори и този на „Габровница”/Горно сахране/ в    „А“ областна група, „Б“ областни групи – изток и северозапад – започват на 2 март, завършват на 2 юни, междинен кръг на 15 май. Школата ни с  юноши старша възраст, юноши младша възраст и деца „Б“  – започват на 17 март, завършват на 26 май. Деца „А“ – започва на 24 март, завършва на 19 май. Деца-„център” – започва на 2 март, завършва на 2 юни, междинен кръг на 3 април.

Краси Ганев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram