„Розите“ са на върха в зоналната елитна група, започват и тренировки

По решение на Зоналния съвет на БФС – Пловдив, ако не бъдат доиграни мачовете в зонална елитна група, съставът на „Розова долина“ ще завърши на първо място в класирането при децата, родени 2005-2006 година, тъй като се приема временното класиране за окончателно. След нас ще останат професионалните школи на „Ботев“ Пловдив, „Локомотив“ Пловдив, „Берое“, „Нефтохимик“, „Черноморец“, силният отбор на „Марица“ Пловдив, с който сме с равни точки, но и с победа в прекия двубой.

Новината от деня треньорът на момчетата от Казанлък Антим Паральов коментира така: „Жалко, че не можем да довършим първенството и въпреки че сме на първо място, в мен има доза горчивина, тъй като се изиграха много стойностни и равностойно мачове. Жалко е още, защото отборът ни влезе във върховата си форма и дойте това непредвидено прекъсване. Въпреки всичко съм много доволен от представянето на момчетата, които вече придобиха нужното самочувствие и излизаха като лидери срещу именитите си съперници. Мисля, че ако успеем да запазим този набор 2005, той може да бъде в основата на един мъжки отбор, който да атакува влизане в професионалния футбол в недалечно бъдеще.

Благодаря на Община Казанлък за възможността да играем на това ниво и много благодаря на родителите на децата които неотлъчно бяха на всичко стадиони и ни оказаха нужната за успеха ни подкрепа. Мисля, че достойно защитихме името на град Казанлък“.

Скоро и децата на „Розова долина“ се очаква да стартират тренировъчния си процес. От 15 май заниманията ще се водят на групи от 5-6 деца.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram