„Розите“ продължават със серията от победи

Футболният тим на Казанлък няма загуба от началото на пролетния дял от първенството на Трета лига- Югоизточна група. След днешния успех с 2:1 при гостуването в Карнобат ФК „Розова долина“ записа 14-та си победа през този сезон.

След равностойни първи 45-ет минути голаджията Пламен Колев-Пацо откри за „Розите“, което е негово 80-то попадение в официалните срещи от 2007 година насам. След триходова атака, започнала от Фаиков, през Венци Иванов, който пък с глава асистира на Колев за дебютното попадение в срещата. Тежкото и много важно гостуване за нашия отбор в 22 кръг на надпреварата се отличаваше с мач повече за казанлъчани през седмицата /този с Нова Загора от Турнира за АФЛ/ и студеното време на общинския стадион в Карнобат. Седем минути преди края, влезлият като резерва Кольо Чахов реализира след подаване от корнер, след като в предните два мача бе в „лазарета“ с травма. Три минути преди финалните 90-ет минути, домакините намалиха за крайното 1:2 на стадион „ Ганчо Хардалов “ в Карнобат.

След 14 победи, 3 ремита и едва 5 загуби, „Розите“ са в челните позиции на групата / с положителен актив от 47-15 попадения/, а при над 270 минути игрово време отборът на Казанлък има допуснато само едно попадение във вратата. Това бе и 8-ият пореден мач без загуба като гост, със 7 победи и едно реми в общо 8 гостувания в Карнобат.

„Срещата ни се отличаваше с равностойни 45-ет минути, пълно наше превъзходство през второто полувреме и пропуски на Колев и Венцислав Иванов. Рано можеше да си решим мача, важното е,че имаме три поредни победи преди да приемем като домакини „Загорец“/Нова Загора/ от 15 часа в събота“, допълниха от щаба на стадион „Севтополис“.

За първото си гостуване за годината „Розите“ играха в състав: Димитър Иванов, Илиев, Валентин Иванов, Фаиков, Венцислав Иванов, Колев, Стоян Иванов, Цветан Чахов, Ангелов, Иво Иванов-капитан и Маринов.

Снимка: ОФК „Карнобат“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram