„Розите“ в „ТОП 5“ след инфарктна победа в края след есенен порой

„Розова долина“ отнесе новака в групата „Секирово“ с 4:1 в самия финал на двубоя от 15-ия кръг в Трета лига. Тимът от Раковски бе на път да вземе точка на стадион „Севтополис“ при гостуването си на 26 октомври, а проливен дъжд затрудни и двата тима в Югоизточната група.

В 15-та минута от фаул Стоян Иванов вкара за 1:0, а в 55-та минута след грешка на „защитния ни вал“ Венцислав Изевков изравни за 1:1.

Влезлият Иван Чергев в 81-та минута преодоля трима от гостуващите дебютанти и бе повален за дузпа, която сам вкара за 2:1. На двата пъти Пламен Колев в 86-та и 90-та минути, след асистенция на Ивелин Илиев, донесе победата за крайното 4:1 под проливния дъжд.

„Започнахме без темпо и с много непредизвикани грешки, не бяхме разнообразни в атака за пореден мач. Въпреки, че поведохме не стояхме добре. И второто започнахме отпуснато след грешка ни изравниха и малко вдигнахме оборотите и желанието до преди да завали. След това настъпи една монотонна игра, за което и съдията предизвика отсъжданията си и бавене на игровото темпо с всяко статично положение. Накрая се вдигнахме, показахме битка и характер и си вкарахме ситуациите… Но за пореден мач сме колебливи и неубедителни. Трябва да се променим в следващите кръгове срещаме 3 много сериозни отбора, с които ако играем така няма да можем да печелим точки….“, сподели след срещата „старшията“ на „Розова долина“-Атанас Апостолов.

С 26 точки отборът на Казанлък е пети в Лигата, преди гостуването в петък на „Гигант“/Съединение/.

Снимки:  DM Art Photography.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram