Казанлъчанката Юлия Забунова с награда за Бизнес дама на годината – Видео

17 български жени бяха удостоени с престижен приз в различни категории на Националния конкурс Бизнес дама на годината, организиран от лорд Евгени Минчев. Награждаването се състоя на 20 октомври в балните зали на елитен столичен хотел под патронажа на Вицепрезидента на Република България Илиана Йотова.

Сред отличените е казанлъчанката Юлия Забунова, собственик на клуб Хармония СПА, който предлага голямо разнообразие от услуги и терапии за красота и здраве, под грижите на висококвалифициран персонал.

Нейната награда е Почетен плакет EVOLUTION-10 години, категория СПА. Отличие в същия конкурс Юлия Забунова получи и през 2016 година. Наградата й беше връчена от г-жа Силвия Хрисимов-Шонлебе – изпълнителен директор на комплекс „Райска градина“.

17-те победителки в различни категории, с принос към развитието на икономическата и бизнес среда в България, получиха своите награди от корифеи в бизнеса, изкуството и медийното пространство-модният император Десизо Мони, певицата Милена Славова, Маргарита Михнева, Ники Кънчев, Мис България Свят, почетния консул на Италия Джузепе де Франческо и др.

Снахата на покойната Кралица Елизабет II-Сара Фъргюсън изпрати собственоръчно написано поздравително писмо до организатора на конкурса и всички отличени дами.Общото приятелство с известният Пи ар и благотворител и звездата на световния балет Фернандо Монтаньо насърчи аристократката да направи това, което е повече от протоколен жест.

Тази награда е огромно признание за нашия труд и ни задължава да продължим да отговаряме на високите стандарти, които очакват от нас клиентите ни, признава в интервю Забунова.

Клуб Хармония СПА в Казанлък работи с български и световни марки козметични продукти, предлагащи голям избор от процедури, достойни да задоволят и най-изтънчените вкусове. Предпочитани са и авторски програми, сред които терапии за лице и тяло със солите на д-р Шуслер, с еликсирите на д-р Бах, масажи по методиката на Дънов, както и протоколи за младост с квантова козметика.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram