Президентът на „Казанлък Волей“: С всеки един мач играта ни се подобрява (ВИДЕО)

Президентът на клуба Милен Бъчваров коментира представянето на девойките старша възраст на ВК „Казанлък“, които изиграха своите първи мачове в новото първенство. Клубът ни участва с по-малки на години състезателки, на които се дава шанс да натрупат опит и самочувствие в първенствата. В началото на декември Казанлък ще бъде домакин на два турнира – за прекадетки и кадетки, разказва Бъчваров.

Девойките старша възраст имат две загуби от началото на сезона. На старта възпитаничките на Васил Чилов записаха 1:3 срещу „Тунджа“ Ямбол, а в неделя завършиха със същия резултат и в мача си у дома с „Дея спорт“ Бургас, в който бяха привлечени момичета от титулярния състав на „Казанлък“. Така, в клуба ни са само по-младите кадри, с които ще гоним резултати през новия шампионат.

За състава ни остава да бъдат изиграни още три срещи до зимната пауза. На 19 ноември казанлъшкият тим гостува на последния в класирането – „Сливен волей“. На 26 ноември играем у дома с лидера „Берое“ Стара Загора, а на 3 декември съставът ни ще гостува в Нова Загора на местния „Загорец“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram