Пред дамско съдийско трио вкарахме два гола на „заралии“

В дербито на областта казанлъшкият „Розова долина“ победи с 2:0 като гост „Берое II“ в Стара Загора на стадион „Локомотив“.

До Бирената фабрика „Розите“ на два пъти отбелязаха чрез игралите за старозагорци Валентин Иванов и Калоян Петров, съответно в 48-та и 71-ва минути.

„Добре играхме, получи се добър мач. Важна е победата! Отмениха ни две попадения, но пък вкарахме два гола. Венцислав Иванов, Кольо Чахов и Чергев не успяха да направят резултата по-изразителен“, коментира „старшията“ Наско Апостолов.

Куриозен и интересен е фактът, че изцяло арбитрите бяха дами от София и Пловдив – Любима Банова, Лилия Думбалакова и Мария-Йоанна Василева. Последните видяха нарушение в атака, след като вратар и защитник се сблъскаха и отмениха гола на „Розите“, а топка на сантиметри зад голлинията не е попадение!

В областния град, титулярният състав на „Розите“ в 12 кръг при „аматьорите“ на Югоизток бе: Михайлов, Венцислав Иванов, Валентин Иванов, Иво Иванов-капитан, Стоичков, Колев, Ангелов, Стоян Иванов, Кольо Чахов, Цветан Чахов и Сюнетчиев.

След седмица приемаме на стадион „Севтополис“ ОФК „Левски-Карлово“ от 16:00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram