Преди празниците: С нова екипировка е ДЮШ на ФК „Розова долина“

Над 250 деца от школата на ФК „Розова долина“, както и техните треньори, получиха нова спортна екипировка от ръководството на клуба за финал на годината и направата на новите календари за 2024 г. За начинанието са вложени над 12 хил. лв., съобщиха от клуба.

Казанлъшкият „Розова долина“ притежава една от най-големите спортни школи с над 300 деца в 11 възрастови групи, мъжки и девически отбор. Ръководството на футболния клуб благодари на Община Казанлък и строителния хипермаркет MASTERHAUS за безрезервната помощ през годината и подадената ръка към бъдещето на Казанлък.

„В голямото семейство на „Розова долина“ Казанлък възпитаваме поколенията на честна игра, дисциплина, уважение и физическа култура. На фона на забързаното и нервно ежедневие, децата от школата на „Розите“ получават грижата и подкрепата на своите треньори и семейства, които ги изграждат като личности с характер и цели“, посочи Георги Мермерклиев – председател на УС на ФК „Розова долина“. Той благодари на родителите на спортуващите деца за доверието и помощта за общата кауза.

Весели празници от най-обичания и успешен спортен клуб в община Казанлък!

  

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram