Празнични-да, но не и почивни дни през септември за отбора на Казанлък

Треньорите на женския тим на „Казанлък Волей“ Диян Боюклиев и Миглена Стрезова не оставиха време за почивка на момичетата, въпреки празничния, почивен ден. Тренировките в зала бяха възобновени още в края на миналата седмица, веднага след завръщането на отбора от лагера в Китен.

В първите седмици тренираме навън, на стадион „Севтополис“, във фитнеса, а тренировките са двуразови, коментира помощникът на Боюклиев Миглена Стрезова. Почиваме единствено в неделя, а днес по изключение, момичетата бяха в залата до обед. Трябва да тренираме ударно, тъй отборът ни е изграден от млади състезателки. Очакват ни много часове работа, ако искаме да играем добре през сезона, коментираха от щаба на казанлъчанки.

Трудим се здраво, много се стараят момичетата. Колективът ни е хубав. Всяка една от състезателките иска да докаже, че мястото й в тима е заслужено, допълва треньорката. Затова и се гордеем страшно много, че събрахме този състав. Още сме в началото, но след упоритата работа, по-късно ще дойдат и резултатите, допълва Стрезова.

 

Ето и състава, с който „Казанлък Волей“ започва участието си в новия шампионат тази есен:

Разпределителки: Пламена Кораменова, Иванина Радушева

Центрове: Екатерина Димитрова, Мария Кривошийска, Дариа Георгиева, Виктория Герджикова

Крайни нападатели: Елина Сандолова,Виктория Ветчакова, Анжела Симеонова, Мариела Салиева, Петя Лъвчиева, Ивета Михова

Либера: Елизабет Георгиева, Мая Димитрова, Мирела Илиева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram