Последни футболни двубои за „розите“

ФК „Розова долина“ спечели точка при гостуването си край морето при 1:1 с ОФК „Несебър“ в среща от от 32 кръг на Югоизточна В група. Единственото попадение за „розите „отбеляза Иван Чергев.  В следващия си, предпоследен двубой за сезона, отборът на Казанлък приема ОФК „Сливен 2000“ на 24 май от 18:00  часа.

Последни срещи през май  ще играят и юношите на ФК „Розова долина“. Младшата възраст на клуба, водени от Антим Паральов, постигнаха забележителен резултат – 8:1 срещу „Чирпан“. За изразителната победа на тима от ст. „Севтополис“ спомогна и добрата отборна игра. „При такъв резултат , не мога да кажа че съм недоволен“, коментира наставникът на юношите.
За отбора си в неделя точни през първото полувреме бяха Камен Петков, Мартин Йовчев, който отбеляза на два пъти и Мартин Желев. Другите четири попадения за „розите“ са след почивката и техни автори станаха Христо Христов, Никулин Нейков, Енгин Махмуд и Стелян Папазов.

В сряда юноши младша възраст ще гостуват на „Ботев“ Гълъбово. Ден по-късно старшата възраст ще играят като гости с ФК „Чирпан“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram