Полуфиналите на Мастърс Rozova Dolina Open 2021 ще се играят на 9 ноември

Вече са ясни полуфиналистите в турнира по тенис Мастърс Rozova Dolina Open 2021, част от най-голямата любителска лига в страната Интерактив тенис. От следващата година той ще носи точки за ранглистата й.

Rozova Dolina Finals 2021 стартира преди две седмици и събра осемте най-добри играчи от тенис лигата в Казанлък. Състезателите бяха разпределени в две групи по четирима, а до елиминациите достигнаха Атанас Демиров, шампионът от последното издание на казанлъшкия Мастърс Красимир Минтов, Петър Бозуков и Васил Чушев.

Това е вторият турнир Мастърс на казанлъчани. През 2020 година заради пандемията надпреварата беше отменена. Шампион за 2019 е Красимир Минтов, когато във финала той победи Петър Бозуков. Сега Минтов ще се изправи срещу Васил Чаушев, а другият полуфинал ще срещне Н. Демиров и Бозуков.

В турнирите през 2021 играха близо 50 любители аматьори от Казанлък. Финалните срещи ще се играят утре на кортовете до Хидравлика. Първият полуфинал започва от 13.00ч., а вторият от 15.00ч. Играят се два нормални сета и при равенство дълъг тайбрек до 10 точки.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram