Подновяваме първенството по футбол от 5 август

 Зоналният съвет на БФС Пловдив съобщи, че първенството на Трета лига – Югоизточна група, в която се състезава ФК „Розова долина“ ще бъде подновено на 5 и 6 август.

След изиграване на квалификациите станаха ясни и новите членове на групата. За съжаление, ФК „Минерал“ Овощник не успя да се класира, след като загуби с 6:1 от „Арда 1924“ Кърджали. Другият нов представител в групата е Секирово, който спечели и втория бараж за попълване на Трета лига – Югоизточна група и сбъдна мечтите на всички свои фенове от Раковски да играе в третата лига на България.

От „Минерал“ Овощник пък обявиха, че независимо от малшанса, остават с гордо вдигнати глави на шампиони в своята група и гледат напред към бъдещето: „И въпреки негативния резултат, поздравления за момчетата. Станаха шампиони в групата ни, играха 2 баража, като единият спечелиха. И най-важното, опровергаха слухове и приказки, че няма да се явяват на баражи, ще продаваме мачове и т.н. Момчета, за нас, Вие сте шампиони и истински мъже. Благодарим ви!“

  

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram