Официално беше открит футболният аматьорски турнир „Лига Шампион”

На 22 септември на СК „Шампион“ ,над стадиона по пътя за Енина, се състоя тържественото откриване на футболния аматьорски турнир „Лига Шампион“с участието на представител на Областния съвет на БФС –Стара Загора. В надпреварата се включиха 14 отбора, като първенството ще продължи в 13 кръга до 1 декември.
На 17 септември се присъедини нов член към лигата под името „Интернационал “ . Отборът се включи от третия кръг и е под No 14 в схемата . Първата среща на отбора се състоя в деня на официалното откриване на турнира на 22.09 срещу отбора на Овощник . По-рано след съгласието на всички участващи отбори в лигата бе приет нов член състезаващ се под името „Дрийм тим“ .
Общинското първенство по мини футбол Лига „Шампион“ стартира на 8 септември с участието тогава на 11 футболни отбора, съставени от любители на най-популярната спортна игра. То се провежда под егидата на БФС, като се играе по системата на Бергер – всеки срещу всеки в два полусезона – есен и пролет. Всички футболни срещи се провеждат на СК „Шампион“, над стадиона, в посока на с. Енина. Организацията и провеждането на първенството, е дело на Милко Яръмов. Двубоите се играят единствено в неделните дни от 10.00 до 14.00 часа, като резултатите и цялата информация за провеждането на турнира ще бъде публикувана на уебсайта на спортния комплекс skchampion.com.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram