На 27 и 28 октомври Казанлък е домакин на 19-и работнически игри по мини футбол

Надпреварата ще се проведе на новия спортен комплекс за мини футбол до стадион „Севтополис“, стопанисван от ФК „Розова долина“. 16 са участващите отбори от цялата страна, като Казанлък ще бъде представен от съставите на „М+С Хидравлик“, работнически клуб „Спорт и здраве“ – Казанлък, ФК „Рози“ (съставен от треньори от ФК „Розова долина“), „Арсенал“ Казанлък и др.

Състезанието стартира утре, от 17:00 ч., а мачовете ще продължат до 21:00ч. В събота програмата ще започне от 9:00ч. В същия ден ще се изиграят четвъртфиналите, полуфиналните и финални срещи от турнира.

В късния следобед, след изиграването на всички двубои, ще се състои награждаването на новите шампиони на България в работническото първенство. За целта са поканени и казанлъшки футболни легенди. Те ще връчат наградите на отличените за най-добър вратар, защитник и най-полезния играч на турнира.

Спортен директор на състезанието е Ангел Ангелов, а помощник-директор Милен Христов. Игрите са организирани от Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ към БНСБ и нейното представителство за Града на розите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram