Д-р Колев, №1 е помогнал на много хора. Като кмет може да помогне на цялата община

С кукерски ритуал за изгонване на злото и по стара българска традиция бе посрещнат в Горно Черковище д-р Иван Колев, кандидат за кмет на Община Казанлък, №1 в бюлетината. Там д-р Колев подкрепя кандидатката за кмет на селото Мария Матанова, издигната от БСП.

Пред жителите на Горно Черковище д-р Колев сподели: „Като човек, като личност, като политическа личност смятам, че свободата е висше право. Затова на креативните кметове на населените места трябва да се осигури свобода, за да са инициативни и дейни. Подкрепям изцяло кандидатурата на Мария Матанова“.

Председателят на общинската организация на БСП в Казанлък Пламен Караджов разказа пред пълната зала, че изборът д-р Колев да е кандидатът за кмет, излъчен от столетницата, е бил категоричен. „Избрахме д-р Колев заради човешкото в него, заради ярката му позиция и отзивчивост. Това са само част от качествата му. Помогнал е като лекар на много хора, като кмет ще може да помогне на много повече“.

В истински празник се превърна гостуването на д-р Колев в Горно Черковище, където в залата на читалището се изявиха местната певческа и танцова група, и двама солисти. За приятните изненади и топлия прием д-р Колев благодари и довери: „Като хирург съм длъжен да направя най-доброто за всеки мой пациент. Получил съм толкова много любов от хората. Искам да върна тази любов и да работя за доброто бъдеще на всички хора от община Казанлък“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram