На осминафинал за националната купа „България“!

 Важен дебютен мач за набор 2007 година има селекцията на футболен „Розова долина“ в Монтана. Днес от 14:00 часа, водени от „старшията“ от школата Иво Иванов, тимът от Казанлък ще се срещне със своите връстници в осминафинал за националната купа „България“. До това най-високо ниво на турнира се стигна след две победи в Областта. След 7:0 над „Чирпан“ и 5:4 /след 2:2 и дузпи/ срещу „Берое“/Стара Загора/, момчетата ни вчера акостираха за първия мач в срещу ФК „Монтана“.

„Общо 17 момчета са в групата, очаквам силни двубои, добър турнирен резултат и да елиминираме „Монтана“, коментира Иво Иванов.

„Максимално са концентрирани момчетата, вярвам в тях, че в дебютното си участие в този кръг ще успеят. Втората среща-реванш е на 9 ноември в Казанлък, след което при успех ще се играе с елитни и много столични тимове“, допълни капитанът на мъжкия състав на Казанлък и старши -треньор в школата Иво Иванов. Самото име на снажния и опитен бранител от Казанлък допълнително стимулира и амбицира децата и родителите за изявите на „зеления килим в Цар Футбол“!

И както често звучи от трибуните на градския стадион „Севтополис“: „Само Рози“!

Успех, момчета! 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram