Надеждите на школата ни играят и с „Лудогорец“ по време на контролите

Шест контролни срещи предстои да изиграят футболните таланти на „Розова долина“, набори 2005 и 2006, по време на своята зимна подготовка до старта на шампионатите през март. Преди часове бе договорена проверката с „Ботев“ Пловдив за 20 февруари, съобщава треньорът на момчетата Антим Паральов. Първият мач на отбора ни е на 23 януари срещу школата на „Олимпия “ Стара Загора. Следващите срещи са със сливенския „Сини камъни“ (30 януари) и ФК „Верея“ Стара Загора (5 февруари). „Розите“ имат договорка и с „Хебър“ Пазарджик, но датата е в процес на доуточняване.

Последната контрола ще бъде с „Лудогорец“ Разград на стадиона на „Орлите“ на 27 февруари. Момчетата следват подготвителната си програма, като в момента се набляга на подобряване на физическите качества, а във втория етап от подготовката – на игровата практика и подобряване на тактиката в двете фази на играта.

„Лудогорец“ е шампион на България за набор 2005 година. В него играе казанлъчанинът Георги Караиванов, възпитаник на школата на „Розите“ и треньора Антим Паральов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram