Медали и отличия за казанлъшките гимнастички от международен турнир в Пазарджик

Първо отборно място за казанлъшките грации в Осмия международен турнир по художествена гимнастика за купа „Диляна“ Пазарджик 2017 г. Отборът ни по масов спорт се класира първи и направи най-доброто си представяне преди държавното първенство. При най-малките деца до 7 години ансамбълът на СК по художествена гимнастика „Розова долина“е победител в турнира на Пазарджик.

При девойки младша възраст категория „C“ с II ро място е Преслава Иванова, а със седмо и осмо място – Никол Братованова, Никол Карагьозова и Румина Николова.

В групата на Девойки младша възраст, категория „Б“, близо до медала бе Виктория Паскова,  непосредствено след нея, пета, е Ирем Чауш. Дебют в тази категория направи и Габриела Чакръкова.

Национално класиране: 7-мо място за Неделина Неделчева в многобоя, а в международно класиране – Йоана Добрева завърши на второ място, без уред и четвърта в многобоя.

При девойки-старша възраст Кристина Попова е 7-ма (многобой), а в международното класиране Никол Илучева е носител на златен медал на бухалки и четвърта в многобоя. Йонна Чолпанова е непосредствено след тях.

За гимнастичките на Мариана Ламбова предстои държавно първенство във Велико Търново. Силно се надяваме, че ще имаме достатъчно време и място за тренировки за да се подготвим на нужното ниво, заявяват от клуба на казанлъчанки.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram