Малките „рози“ ще играят на полуфиналите на „PIRIN CUP”

Децата, набор 2004 на ФК „Розова долина“ записаха днес втората си победа над чуждестранен тим от продължаващия в Сандански Международен детски турнир по футбол “PIRIN CUP”. След като на старта в своята група възпитаниците на наставника Боян Нейчев биха елитния румънски „Стяуа“ с 3:1, в ранния следобед момчетата от Казанлък надделяха с 2:0 и на частната школа от Македония ФК „Охрид Топ тим“. „Поздравявам децата, играха добре, но можеха да покажат и повече. По-важното е, че бихме и се класирахме за полуфинал утре“, коментира треньорът на „розите“.

В 12:00 на 17 февруари е следващият двубой за малките казанлъшки футболисти срещу софийския „Витоша 13“ София, който е елитен частен клуб, една от най-бързо развиващите се академии в столицата,  претендираща за място на финала.

Малките надежди на казанлъшкия футбол също имат своите очаквания да намерят място сред най-добрите, стигнали до крайната фаза на турнира. Те получиха специална покана за участие в надпреварата, като лидери в своята група в областта по време на зимната пауза.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram