„Любимец“ измъчи с лош футбол „розите“, феновете побесняха

Малко публика и малко положения белязаха двубоя от 19-ти кръг на футболното първенство на Трета лига- Югоизточна група. След загубата от „Ураган“ преди седмица ФК „Розова долина“ се реваншира на феновете си с победа 2:1 над ФК „Любимец“ на градския стадион в Казанлък. Резултатът откри в 23-та минута Григор Георгиев, след като преодоля технично вратаря на гостите. 7 мин. по-късно футболистите на „Любимец“ изравниха, след колективна грешка в нашата защита. „Розите“ допуснаха множество пропиляни възможности да поведат отново през второто полувреме, когато гостите останаха с човек по-малко. Не успяха да вкарат своите положения Ахмед Фаиков, Кристиян Петров и Григор Георгиев. В продължението на мача, минути преди финала от корнер влезлият като резерва Владислав Калайджиев покачи на 2:1. Две греди, като за последно, и отменен гол от засада видяха още зрителите на двубоя на стадион „Севтополис“.

Не успяхме да се насладим на истински футбол, тъй като футболистите на „Любимец“ постоянно лежаха по терена и играха своята актьорска игра, предизвиквайки феновете по трибуните да не пестят своите обиди по техен адрес, коментира репортерът на presstv.bg от мястото на срещата.

От двубоя отсъстваха Милен Христов и контузеният Емил Рачев, който изтърпява наказание, а в състава се завърнаха Николай Стоичков и Александър Петрунов, които пристигат от „Верея“ Стара Загора. Сред „розите“ е и Иван Чергев. Той пък се присъедини към бившите си съотборници, след идването си от Англия.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram