Кои са най-търсените залози според Betindex.net

Всеки футболен мач от водещите клубни първенства в Европа предлага буквално десетки възможности за игра. Развитието на индустрията на онлайн залозите разшири значително палитрата от опции пред потребителите, които могат да потърсят доскоро рядко срещани или несъществували пазари. А кои са най-търсените залози от играчите? Специалистите от Betindex.net имат поглед върху процесите, които са изключително пъстри и динамични, но все пак се открояват и някои ясни тенденции.

Освен обичайните и все така водещи като интерес от страна на залагащите – прогнозите за краен изход (1, Х, 2), присъстват още редица варианти. Само линиите за резултатност оформят на теория двуцифрен брой конфигурации. Най-често срещаната граница на разделение при тези двузначни залози е тази от 2,5 гола, като предвижданията на този принцип (по-малко от 3 или повече от 2 попадения) са сред най-популярните сред играчите според оценките на експертите от Бетиндекс. Но в менюто на всеки мач могат да се търсят и алтернативни линия, като сред често използваните са Под/Над 1,5 или Под/Над 3,5. Предлагат се и по-екзотични варианти, като при някои от тях коефициентът нараства значително, най-вече при фиксирането във високата резултатност.

Ще отбележат ли гол и двата отбора?

Този въпрос също е сред основните в списъка с отворени пазари в рамките на един мач. Тук място за вариации няма – отговорът е или “Да”, или “Не”. Това обаче в често случаи носи коефициент, близък до 2.00 или малко по-нисък, което обяснява и защо прогнозите от типа “Гол/Гол” или “Няма Гол” са сред най-търсените от страна на потребителите.

Разбира се, има възможност да се прави залог дали двата отбора ще отбележат и в рамките на някое от полувремената. Възможността да се правят предвиждания на пазари за 45 минути, а не за 90 отваря нова ниша за увеличаване на вариантите. Различните комбинации на знаци за първо полувреме и краен резултат също са особено популярни сред голям брой потребители, както потвърждават и наблюденията на анализаторите от Бетиндекс. Всичко, на което може да се залага за цялото редовно време, присъства като опция и за едно полувреме – резултатност, картони, корнери и т.н.

Комбинирането на пазари става все по-популярно

Десетките пазари в рамките на един футболен двубой могат да се използват в различни конфигурации, които да увеличат коефициента. В менюто на букмейкърите функцията бет-билдър не само вече присъства почти задължително, но и се търси с нарастващ интерес от потребителите по наблюдения на Бетиндекс. При създаването на залог могат да се акумулират например предвиждания за краен изход или двоен шанс със селекция за резултатност, брой картони или корнери и т.н. Играчът трябва да избере поне два пазара, които не си противоречат взаимно, за да могат да се комбинират в специален залог. Всички селекции в бет-билдъра трябва да са успешни, за да има печалба.

Различните букмейкъри намират начин да излизат с оригинални предложения към своите клиенти. Така най-популярните търсения на потребителите могат да варират между отделните лицензирани платформи за залози. Подробните ревюта на Бетиндекс извеждат на преден план такива възможности. А в тази динамична сфера предлагането непрекъснато се увеличава.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram