Олимпийските игри са моята цел, признава казанлъшки рефер

Младият рефер Атанас Върбанов от школата на „Казанлък Волей“ е поредният успял българин, за който разказва сайтът Учители.бг. В статия озаглавена „Многото лица на волейболния рефер – Атанас Върбанов“  той е представен като един от младите проспериращи български волейболни рефери.Срещнал се с вълнуващия спорт на шега, а сега върви все по-уверено към покоряването на нови върхове. Съвсем наскоро волейболният арбитър повиши своето съдийско ниво и вече трупа опит и впечатления от първите си изяви на международната сцена.

От няколко години работи и в Българската федерация по волейбол, в която изпълнява множество роли с една единствена цел – да развива и помага на българския волейбол. Участвал e в организацията на множество волейболни форуми от най-високо ниво. Често ще го виждаме и в друга светлина – като българския спец на системата за видео повторение – „Видео Чалъндж“.

В интервюто казанлъчанинът признава, че негова цел са олимпийските игри, в които се надява един ден да участва от позицията си на рефер.

На снимката: Наско Върбанов с момичетата от „Казанлък Волей“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram