Казанлъшки колоездачи окупираха върха за Купа Пазарджик

Ветераните на клубове „Розова долина“ и „Шампион“ стартираха в колоездачния сезон с първи медали в групата Мастърс до 50 и над 50 години за Купа „Пазарджик“ на 6 април. Златните медалисти на Сдружението „Розова долина“ Стефан Кушлев и Иван Станчев, както и Данаил Петров от КК „Шампион“ (със сребро в Купата под 50-годишните) отново са на почeтната стълбичка сред най-опитните състезатели в критериума.

При по-младите ни участници, с най-предно класиране са Златин Вълчев, вече в тима на Несебър, и Христомир Дончев от казанлъшките „лястовици“. При конкуренция от 25 участника в групата на юношите старша възраст Златин финишира със 6-то място и съотборник в тройката на класирането.

На старта в парк „Свобода“ застанаха общо 5 казанлъшки момчета, с групата на младшата възраст, от които завърши единствено Христомир Дончев – със 7-мо място в състезанието. При момчета-старша възраст Денис Ахмед стана 4-ти. Близо 150 участника в различните възрасти при момчета, момичета юноши, мъже елит и мастърс участваха в старта на колоездачния сезон.

 

 

 

 

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram