Казанлъшкият голмайстор Иван Колев отново ще играе в родното първенство

Втородивизионният Дунав (Русе) обяви четвърто си ново попълнение за предстоящия сезон – нападателят Иван Колев. Казанлъчанинът отново ще играе в родното първенство, след като през последния сезон игра за малтийския Сайрънс (Sirens FC), където изигра 21 мача във всички турнири и вкара 4 гола.

Иван Колев е роден и израснал в Казанлък. Има над 160 мача в Първа и Втора лига, в които е отбелязал 54 попадения. Преди да замине за Сайрънс, Колев бе част и голмайстор на „Спартак“ Варна, с когото постигна промоция в Първа лига.

От новия му клуб обявиха за него, че е доста агресивен футболист на терена, който обича да пресира високо противниковите защитници и да предизвиква грешки в отбрана.

Нападателят от Казанлък бе юноша на ФК “Розова долина”, син е на кололегендата Веселин Колев. Играл е за отборите на ФК “Розова долина” (Казанлък), ФК “Оборище” (Панагюрище), ПФК “Локомотив” (Пловдив), ОФК “Поморие”, ОФК “Несебър”, ПОФК “Ботев” (Враца), Локомотив Горна Оряховица, „Нефтохимик“ Бургас, „Созопол“, „Септември“ София, „Спартак“ Варна и Sirens FC – Малта.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram