Тенисисти и футболисти с купи от работническия турнир на морето

В конкуренция от близо 30 отбора на осемнадесетия международен работнически спортен фестивал съставът на „М+С ХИДРАВЛИК“ АД завоюва второто място и купа от престижната надпревара, която се проведе от от 15 до 19 юни в к.к. “Св. Св. Константин и Елена”.

В турнира на тенис на маса работническият състав от Казанлък загуби на финала с 3:1 от АЕЦ Козлодуй. Другият тим на предприятието е с шесто място в подреждането.

Тенисистите от града на розите взеха и медали в индивидуалната надпревара. В конкуренция от 32 състезатели, Иво Филипов завърши с второ място, а Калоян Неделчев е с бронз.

С достойно представяне са хидравлиците и във футболния турнир, в който завършиха втори след игра на финал срещу ТЕЦ „Марица Изток“ (4:5).

Участниците в работническия спортен фестивал се състезаваха в 18 вида спорт: мини футбол, волейбол, маманет, боулинг, баскетбол (стрийтбол), плуване, тенис, тенис на маса, шахмат, бридж, дартс, петанк, спортна табла, вдигане на пудовка, плажен волейбол, теглене на въже, плажен тенис и плажна борба.

Поради трагичната смърт на г-н Orem Barzilai, състезател по стрийтбол от отбора на Hapoel Bituah Clall, предвиденото за днес официално закриване и награждаване на първенците от състезанията няма да се състои.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram