Казанлъшките „Рози“ със заслужена победа над „Берое“

В групата на девойките-старша възраст В2 на регион „Странджа“ волейболният тим на Казанлък поднесе голямата изненада в първенството, като в мача срещу един от фаворитите в нея – „Берое“ Стара Загора и го побеждава като гост в зала „Иван Вазов“ с 1:3 – в отделните части 24:26; 21:25; 25:15; 15:25. „Надделяхме убедително над отбора сочен за лидер преди неделния мач в Областния град.“!“, посочват от клуба

„Пореден добър мач и заслужена победа срещу отбора на „Берое“ в Стара Загора. Успяхме „да затворим“ един доста оспорван първи гейм, а от там заиграхме по-спокойно и уверено. В третия гейм изпитахме известни колебания, но радващото е,че в четвъртата част успяхме да „се съберем“ и да приключим мача категорично. Тактически изиграхме може би най-силния си мач, но победата отдавам на колективния дух, който показахме!“, това сподели развълнуван след двубоя на девойките старша възраст на „Казанлък Волей“ Васил Чилов.

В последния 10 -и кръг, навръх националния празник, на 3 март оборът ни приема „Загорец“ Нова Загора/. Мачът започва от 14:00 часа в зала „Багира“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram