„Казанлък“ гостува на „Славия“ в първи мач от шампионата по волейбол

Първенството по волейбол за женските отбори, с участието на ВК „Казанлък“, ще стартира на 31 октомври и 1 ноември, с два полусезона на разменено гостуване. Тази година надпреварата носи наименованието „Демакс лига“, заради основния спонсор на женския шампионат. Купата на България при жените ще се проведе между двата полусезона – през януари 2021 г. В края на миналата седмица беше изтеглен жребият за старта на НВЛ, като първи съперник на казанлъшките волейболистки е съставът на „Славия“, на който тимът ще гостува. Отново участниците са осем.

От 1 октомври официално ще бъде допусната публика в залите, но ще важат ограничения за зрителите по време на състезанията, в това число и за при подрастващите.

При провеждането на срещите на закрито ще се допуска публика при настаняване на зрителите най-малко през 1 седалка и при спазване на физическа дистанция от 1,5 м., при заетост на местата не повече от 50 %. Задължително е носенето на защитна маска или друго средство, покриващо носа и устата, по време на целия престой в спортното съоръжение.

ДЕМАКС ЛИГА“, СЕЗОН 2020/2021

1. Славия (София)

2. Перун (Варна)

3. ДКС (Варна)

4. Локомотив (София)

5. ЦСКА (София)

6. Берое (Стара Загора)

7. Марица (Пловдив)

8. Казанлък Волей (Казанлък)

Жребий за първи кръг:

Славия (София) – Казанлък Волей (Казанлък)

Перун (Варна) – Марица (Пловдив)

ДКС (Варна) – Берое (Стара Загора)

Локомотив (София) – ЦСКА (София)

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram