„Казанлък Волей“ с първи официален мач срещу „Берое“

В петъчната вечер, 27 октомври, ще се състои първият сблъсък на отборите, в които се състезават представителки на казанлъшката волейболна школа. Началният час на двубоя между „Казанлък Волей“ и „Берое“ е от 18:00 ч., в СК „Багира, съобщиха от ръководството на „Казанлък“. По програма срещата е в събота, но от клубовете са преценили, че петъчната вечер е по-удачният вариант за стартиране в сезона, още повече, че „Берое“ и „Марица“ щу играят отложения първи кръг до броени дни. Така момичетата ще имат време да починат от първия мач, а в сряда, на 1 ноември, ще приемат пловдивчанки на свой терен.

От клуба на „Казанлък“ призоваха феновете да подкрепят и двата отбора и аплодират добрите изяви на състезателките, независимо от клубната им принадлежност. При откриването на сезона в петък ще бъде представен и новият състав на „Казанлък Волей“, с който клубът стартира в новия шампионат.

На три пъти казанлъчанки приемат мачове от първата част на женското първенство, която приключва в началото на декември.

„Казанлък Волей“ ще играе мачове у дома и срещу „Славия“ София (10 ноември) и срещу „Раковски“ Димитровград в предпоследния, 7 кръг (25 ноември). В останалите двубои възпитаничките на Диян Боюклиев гостуват.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram