„Казанлък Волей“ се стяга за силен турнир в Русия, полетът е утре

Представителният женски тим на „Казанлък Волей“ ще пътува в сряда за Русия, за да участие в силен международен волейболен турнир. Надпреварата е четиридневна от 29 август до 1 септември и ще се проведе в Тюмен – първият руски град и административен център в Сибир.
Поканата за участието на българките е персонална от организаторите на турнира и е била направена с активното съдействието на българския волейболен мениджър Петър Цанов.
Момичетата, водени през този сезон от старши треньора Петър Дочев, ще летят в сряда от 13,30 часа за Москва с полет на „Аерофлот“, след което ще направят 6-часов престой в руската столица, преди да отпътуват с вътрешен полет за Тюмен.
С тима тръгват всички нови попълнения, включително и бившата волейболна националка и бронзовата медалистка от „Евро 2001“ във Варна – Емилия Серафимова, която обаче все още не е дала окончателен отговор дали остава в отбора.
От състава за Русия липсва миналогодишната капитанка на Ася Динова, която закъсня за началото на лятната подготовка, заради участието си в силни турнири по плажен волейбол и вероятно няма да е част от тима на Казанлък, тъй като има възможност да играе в чужбина.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram