И от „Таекуондо Екстрийм“ с пълен комплект медали на „Купа София“

Успешно представяне за възпитаниците на треньора Тихомир Владов в международния турнир, организиран за девета поредна година от Таекуондо клуб „Рамус“ съвместно с БФТ-WT. Състезанието е в чест на Деня на народните будители. За СК „Таекуондо Екстрийм“ златен медал при кадетите завоюваха Борислав Лалев, в категория до 41 кг,. сребърен медал получи Джесур Мехмед – до 53 кг, а бронзовият е за Мария Стойнова – до 37 кг.

„Купа София“ е едно от последните състезания за годината в родното таекуондо. Във връзка с влошаващата се епидемиологична обстановка в страната е повече от задължително спазването на един от основните принципи на бойните изкуства – дисциплината. Провеждането на състезания в настоящия момент е изключително затруднено и налага нови норми и изисквания към участниците, съобщиха от Федерацията.

При последните проведените събития се забелязват все повече опити на треньори, състезатели и клубни привърженици да не спазват установените по наредба и заповеди правила.Затова при следващи мероприятия се налага присъствието на членове на Дисциплинарната комисия, които ще следят за прилагането на Наредбата на състезанието, Вътрешните правила на БФТ и актуалните разпоредбите на МЗ, ММС и РЗИ. При установени нарушения от състезатели, треньори и/или клубни привърженици ще бъдат наложени финансови глоби на клуба, с който се асоциират нарушителите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram