Излизаме за успех тази вечер срещу отбора на „Марица“

В 6-ти кръг на НВЛ за жени Казанлък ще бъде домакин на двубоят между „Казанлък Волей – Багира“ и „Марица“ довечера е от 18 часа в спортна зала „Багира“. Срещата е и ще бъде предавана онлайн в клубния сайт – www.kazanlakvolley.com
Пълно себераздаване на всяка една от волейболистките на „Казанлък Волей – Багира“ и пределна мобилизация иска от своя отбор, старши треньорът Петър Дочев за днешното дерби срещу „Марица“.
„Цяла седмица се готвихме целенасочено за мача срещу „Марица“, нашата нагласа е за изключително тежък двубой. С оглед на резултатите, които показват досега момичетата от „Марица“ и самият факт, че пловдивчанки имат само победи и не са допускали досега загуба в шампионата, говори, че именно те са най-добрият отбор в България в момента. Надявам се нашите момичета да покажат резултатна игра и много важно – красив и качествен волейбол, което е много важно както за мен, така и за нашите верни фенове, които винаги са ни подкрепяли, дори и когато имаме трудности“, коментира старши треньорът на „розите“ Петър Дочев.
41-годишният наставник призна, че мотивацията в отбора му е голяма и много разчита на темпераментната казанлъшка публика да се превърне в допълнителния коз за неговия отбор. „Разчитаме много на подкрепата на нашите фенове, надявам се този мач с „Марица“ да се превърне в истински празник в Казанлък“, допълни той.
В „Казанлък Волей – Багира“ се надяват днес да повторят успешния си мач срещу „Марица“ по време на силния международен турнир в Истанбул в началото на
октомври и отново да се поздравят с победа. Тогава тимът на „Казанлък Волей – Багира“ отнесе маричанки с 3:1, въпреки, че губеше с 0:1 гейма, но показаха характер и воля за победа и успя да обърне мача.
Елитни рефери от национална категория ще бъдат съдии на завързания мач между „Казанлък Волей – Багира“ и „Марица“ днес. Съдийската комисия на БФВ изпрати двамата авторитетни столични арбитри Борислав Поборников и Милена Лазарова да ръководят дерби-мача.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram