Започнаха спортните турнири във фирма „Арсенал“ АД

В навечерието на фирмения празник на казанлъшката оръжейница „Арсенал“ започнаха традиционните спортни турнири, в които участват както работещи, така и представители на ДЮШ на ФК „Арсенал“.
Вече поредна година, откакто през 2004-та беше тържествено отбелязана 80-та годишнина на казанлъшкото предприятие, в продължение на месец се провеждат спортни надпревари с участието на работници от различките заводи на фирма „Арсенал“. И тази година ще бъде спазена традицията за състезания по футбол, волейбол и дърпане на въже. Още на 17 септември започнаха първите срещи от футболното първенство с участието на четири отбора при работещите от заводи 1, 5 и 6. Паралелно с работническото съревнование стартира и турнира за 90-те деца от ДЮШ на ФК „Арсенал“. Турнирът по волейбол започва на 2 октомври на спортната площадка на „Арсенал“. В него ще се включат три отбора – на работещите от заводите 0, 5 и 1 на казанлъшката оръжейница. В празничния за арсеналци 4 октомври приключват и мероприятията от спортната сфера, организирани от Синдикалния съвет към КНСБ, в частност комисията отговаряща за спортната дейност. Първенците в отделните съревнования ще получат грамоти и парични награди.
Казанлъчани и гостите за фирмения празник на „Арсенал“ ще могат да наблюдават като зрители финалите на спортните турнири и тържествената част на празничната програма, която ще започне по обед. Очаква се за доброто настроение на работещите да погрижи любимката на казанлъшката публика – певицата Тони Димитрова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram