Двойки на КСТ „Роза“ отново оглавиха ранглистите на БФСТ

Вече е факт ранглистата на България по спортни танци за 2012г. За поредна година Клубът по спортни танци „Роза“ има своите представители сред най-добрите спортни двойки на България. Заслужено и отново Атанас Русев и Симона Янева са първи в ранглистата на „стандарт“ и втори в надпреварата За Купа България за изминалата година. Като представители на националния отбор на младежите, те ще представят България на провеждащото се в Испания европейско първенство през месец март.
Трети в ранглистата на България са юношите младша възраст Калоян Бялков и Симона Семова при „латиноамериканските танци“. Пети са в ранглистата на „стандарт“.
Анна-Мария Хънтова и дуетният й партньор старозагорецът Цветомир Благоев при младежи на „латина“ също са трети за ранглистата на Купа България. Михаил Иванов и Стефани Русева са с пето място в рангрлистата по „латиноамерикански танци“ за състезатели над 19г.
Още две танцови двойки от казанлъшкия клуб с треньори Петър и Ваня Радеви – Стоян Петров и Десислава Тенева и Иван Томов – Румина Курдова попаднаха в първата шестица, съответно при
ЮСВ и младежи на „стандарт“за Купа България.

М. Ганева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram