Грациите от Казанлък донесоха множество награди от държавен турнир

След два дни, изпълнени с много емоции и вълнения, казанлъшките гимнастички отново се поздравиха с много медали, спечелени в ДТ „Фея под Липите“ в град Стара Загора. Възпитаничките на треньорките Мариана Ламбова, Милена Калайджиева и Диана Арсова взеха шампионски и вицешампионски титли, класиране в почетната осмица – както при ансамблите, така и в индивидуалните изпълнения за клуб „Розова долина“.

Първи места и шампионски титли спечелиха ансамбълът БУ за деца родени до 2013 г. и ансамбъл-тройка ДМВ с топки, от 15 участващи. За среброто се пребориха девойките младша възраст до 10 години с топки, от 11 участващи ансамбли- С второ и пето място са старшата възраст на обръчи, от 10 участващи ансамбли.

Децата от масов спорт донесоха две шампионски титли, едно второ и едно трето място.

В индивидуална надпревара малка рожденичка Йоанна Митова спечели първо място на БУ при деца родени 2013г. В категория Жени, Б категория, Кристина Попова и Никол Илучева заслужено намериха място в призова осмица. На лента Никол Илучева се класира на 4-то място, а Кристина Попова зае 5-то място. На обръч Кристина Попова е четвърта, а Никол Илучева – с шесто място.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram