Грациите ни завоюваха медали в две състезания при старта на сезона

С участие в два турнира започна състезателният сезон за момичетата и треньорите от СК по художествена гимнастика „Розова долина“. На 26 август в град Стара Загора се проведе международният турнир за „Купа Импала“, посветен на 30 години от създаването на клуба. В него казанлъшките грации представиха най-новите си индивидуални композиции, като завоюваха медали във всички възрасти.

Състезателният маратон за момичетата на Мариана Ламбова и Милена Калайджиева продължи с участие в Диамантения турнир на клуб „София Спорт – 2017“, който се състоя на 3 септември в София.

При 7- 10-годишните участнички с танц “ Веселие“ и във възраст 10- 14 г. с „Фламенко“ децата заслужиха златни медали и множество награди.

Индивидуалните състезателки на клуба също имат постижения:

Деца 2015 г.:

Деа Стоянова, кат. А, въже – 1-во място

Николета Колева, кат. А, БУ – 2-ро място

Александра Юрукова, кат. Б, БУ – 1-во място

Василена Ангелова, кат. Б, БУ – 2-ро място

Девойки-младша възраст:

В тази възраст шампионка в многобоя и на бухалки стана състезателката от Казанлък Божидара Деребеева, а за БУ се класира трета.

Девойки-старша възраст:

Александра Арсова – 9-та в многобоя, а на обръч се пребори за бронзовото отличие.

Катерина Христова завоюва шампионската титла в многобой и на бухалки, а на обръч остана 6-та.

Жени:

Алев Велиева се класира 5-та на топка

Магдалена Петкова – 4-та в многобой, лента и топка

Виктория Паскова – 3-та на лента, 2-ра с топка и 2-ра в многобоя

Красивите момичета от града на розите очароваха организаторите на „Diamond Cup“ и бяха удостоени със съответните титли. Деа Стоянова е носител на приз „Диамантен чар“, Божидара Деребеева стана „Изгряваща звезда“, а с приз “ Диамантена танцувалност“ бяха титулувани две наши грации – Николета Иванова и Виктория Паскова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram