Втора победа за седмица

ФК „Розова долина“ прибави още три точки към актива си за пролетта, след като победи ФК „Димитровград-1947“ с 2:1. Домакините поведоха в 20-та минута след самостоятелен рейд на Владислав Калайджиев.

Колективна грешка на защитата ни, с атака отдясно на тима от Димитровград, е причина, за да се стигне до изравняването в резултата 1:1, в 54-та минута.

Малко след това пред вратата на „Розова долина“ отново се създаде положение за гол при контраатака, но Александър Петрунов не допусна гостите да покачат резултата.

При поредна възможност да отбележат възпитаниците на старши-треньора Данаил Христов се възползваха от създалата се ситуация. В 60-та минута Влади Калайджиев намери Пламен Колев, който от мястото на дузпата с точен удар вкара за „розите“ . Резултатът и преднината на домакините се запази до 2:1 до последния съдийски сигнал. Съставът ни записа и няколко пропуска. Владислав Калайджиев и Асен Асенов пропуснаха да отбележат, а пет минути преди края на мача гостуващият тим пропиля възможност да изравни.

Това е втората победа за футболния тим от Казанлък в първенството на Трета лига-Югоизточна група, след като в сряда съставът ни надигра „Сокол“ Марково с 2:0, но този път като гост.

Титулярен състав за ФК „Розова долина“: Александър Петрунов, Петко Георгиев, Милен Христов, Николай Стоичков, Николай Георгиев /Христо Паричков/, Димитър Вакавлиев, Кристиан Петров /Ивелин Илиев/, Ахмед Фаиков, Атанас Апостолов – капитан, Пламен Колев, Владислав Калайджиев /Асен Асенов/.

В следващия 24-и кръг, на 5 април казанлъчани гостуват на „Евроколеж“ Пловдив.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram