Волейболната школа на Казанлък подновява тренировки

Школата на Волейболен клуб Казанлък подновява официално тренировъчна дейност. След близо два месеца и половина принудително спиране поради пандемията от коронавирус, волейболистките на „розите“ стартират занимания от началото на следващата седмица.

Казанлък се слави с една от най-развитите детско-юношеска школи в женското направление, като голяма част от подрастващите са от други населени места и сега отново се завръщат.  

По тази причина в неделя, 31 май, от клуба организират специална родителска среща от 16:00 часа в зала „Багира“. Тя ще бъде не само за родителите на децата от школата, но е и отворена за всички желаещи да тренират в Казанлък.

„Вратите на ВК Казанлък са отворени за нови попълнения. Всички деца и техните родители, които искат да тренират волейбол и станат част от ВК Казанлък, могат да заповядат в неделя. Ще има нещо като ден на отворени врати. Предлагаме едни от най-добрите условия за развитие на подрастващите, като разполагаме със страхотна база. Затова всички са добре дошли и нека да се уверят сами“, коментира изпълнителният директор на ВК Казанлък Деко Григоров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram