Бъдещето на клуба ще обсъждат с родители и спортисти от „Казанлък Волей“

На 15 юни 2023 от 18:00 часа ВК „Казанлък“ кани всички родители на деца от волейболната школа, настоящи и бивши състезатели и деятели на среща-разговор в зала “ Багира“. Темата, която ще се разисква е бъдещето на клуба. В последните дни усилено се заговори за преустановяване на дейността на волейболния клуб в града на розите заради надвиснали финансови проблеми. Издръжката на толкова голям клуб е твърде огромно бреме за основния инвеститор в лицето на президента Васил Аргиров. Той има огромната заслуга за възхода и просперитета и на силната казанлъшка детско-юношеска волейболна школа.
Въпреки, че е от Стара Загора, Васил Аргиров дълги години бе благодетел на казанлъшкия волейбол основно чрез неговите техническите хипермаркети и магазини.

В позиция на ВК „Казанлък“ от вчера се казва, че независимо от промените, които ще настъпят в ръководството на спортния клуб, волейболната общност в града на розите ще направи всичко възможно да запази Детско- юношеската школа. Оставаме в очакване на още добри новини, които да помогнат на клуба да се съхрани!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Бъдещето на клуба ще обсъждат с родители и спортисти от „Казанлък Волей“

  1. Поредният спорт в Казанлък, който ще бъде затрит! Къде са общинските власти, къде и казанлъшкият
    бизнес? Пълна немара за казанлъшкия спорт, а и за културата. Как е възможно в десетки и десетки по-малки градове да се развиват успешно на национално ниво множество спортове, а в Казанлък не?
    Оскъдна и не добре поддържана спортна база, лошо финансиране, незаинтересованост от казанлъшките
    бизнесмени, които основно се стремят към луксозен живот. Ами погледнете колегите си в Панагюрище, Самоков, Ботевград, Монтана, Дупница, Мездра, Своге, Петрич, Троян, Горна Оряховица, Свищов, Разград, Асеновград, Севлиево, Кърджали и колко още, какви чудеса правят…………. Ами културата? Срам, че в града няма поне един духов оркестър, а да не говорим за нещо повече…….

Comments are closed.