Части от ул“Княз Мирски“ и ул.“19-ти февруари“ в Казанлък ще бъдат затворени от утре

От утре, сряда, 08.02.2023 г., се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Княз Мирски“ в град Казанлък:

– В участъка  от кръстовището на ул.„Княз Мирски“ с ул.„Константин Бозвелиев“ до кръстовището с ул.„Генерал Радецки“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Генерал Радецки“, ул.„Максим Горки“ към съществуващата улична мрежа.      

От утре, сряда, 08.02.2023 г. се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„19-ти февруари“ в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„19-ти февруари“ с ул.„Братя Бъкстон“ до кръстовището с ул.„Генерал Радецки“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул. „Генерал Радецки“, ул.„Братя Бъкстон“, ул.„Тюлбенска“ към  съществуващата улична мрежа в  града.

Промените в движението на посочените две улици се налага във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък и ще важат от 08,00 часа на 08.02.2023г. (сряда) до 17,00 часа на 17.02.2023г. (петък), включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram