Кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ

Кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ

Новата снимка Галина

Галина Георгиева Стоянова

Първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря. НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ: – носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 хил. души население; – носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“; – носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „Mестен политик“; – носител на наградата „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена от РИДистрикт 2482. Галина Стоянова е член на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

 

22. Николай Димитров Златанов

Николай Златанов е роден на 4 януари 1967 г. в гр. Казанлък. Образованието си получава от СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Председател на Общинския съвет-Казанлък мандат 2011-2015. Владее английски и руски. Баща на едно дете.

 

 

 

 

 

33. Аксения Бориславова Тилева

Аксения Тилева е родена на 3 юли в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от Великотърновския университет „Св. Св. Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия Кирил и Методий”. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно Събрание на Република България. Директор на целодневна детска градина „Мечо Пух” в Казанлък. Член на управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел “С грижа за децата до 7“. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери.

 

 

44. Радиана Стефанова Стефанова

Радиана Стефанова е родена на 12 септември в гр. Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“ специалност „Педагог-еколог“. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на СОУ „Екзарх Антим І“. Общински съветник в Общинския съвет в Казанлък мандат 2011-2015 и председател на групата съветници от ГЕРБ. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Владее английски и руски. Майка на едно дете.

 

 

 

 

55. Боян Геогриев Каличков

Боян Каличков е роден на 11 юни 1986 г. в село Енина, Община Казанлък. Бакалавър от Нов Български университет в специалност „Финанси“. Работи в частна фирма като програмист производствени машини с ЦПУ. Общински съветник в Общинския съвет- Казанлък мандат 2011-2015. От 2011 г. е председател на Младежи ГЕРБ – Казанлък. Член на ръководството на партията в града на розите. Владее английски език.

 

 

 

 

66.Галин Иванов Иванов

Галин Иванов е роден на 30 март 1981 г. в Казанлък. Бакалавърската си степен по „Международни икономически отношение“ получава от Московския Държавен Институт за Международни Отношения-МГИМО в Русия, след което през 2004 година Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия се дипломира като магистър в специалност „Финанси“ от ИКМА ЦЕНТЪР, Англия /Асоциация на Международните Капиталови Пазари /.В момента работи в частна фирма като „мениджър продажби“. Владее английски и руски. Семеен, с три деца.

 

 

77. Д-р Стефка Василева Димитрова – Иванова

Д-р Стефка Димитрова е родена на 30 април в град Пловдив. Получава докторската си степен от ВМИ-Пловдив, след което специализира в Медицинската академия в София – специалност „Неврология“. Работи като лекар в Отделението по нервни болести в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет мандат 2011-2015 г. Майка на две деца – момче и момиче и щастлива баба на две внучета.

 

 

 

88. Станислав Димитров Коев

Станислав Коев е роден на 24 август 1975 в Стара Загора. Магистър от СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Работи като адвокат. Един от малкото български адвокати, водещ дела в Съда на европейската общност в Люксембург. Владее английски и руски. Баща на две деца.

 

 

 

 

 

99. Димитър Димитров Баяслиев

Димитър Баяслиев е роден на 3 април 1954 г. в гр. Казанлък. Инженер от Технически университет – София. През 1992г. става възпитаник на Академията на МВР в Симеоново. През 2009 г. се пенсионира като полицай от РПУ-Казанлък. Общински Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет мандат 2011-2015 г. Председател на общинската структура на Старейшини-ГЕРБ. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Баща на две деца и дядо на едно внуче.

 

 

 

1010. Борис Петков Кърчев

Борис Кърчев е роден на 6 юни 1973 г. в Стара Загора. Електроинженер от Технически университет – Варна. Работил е като управител на далекосъобщителен оператор. По негова идея се ражда проектът „Избери кауза и промени Казанлък”, който в рамките на 9 месеца, подпомага различни обществено значими каузи. Владее английски и руски. Баща на две момчета. Член на „Ротари клуб“-

 

 

 

 

1111. Недка Христова Рашева

Недка Рашева е родена на 25 април в Казанлък. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от ВПИ-Благоевград. Работи като директор на ОДЗ „Еделвайс“, Казанлък. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет- Казанлък мандат 2011-2015 г. Член на управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел “С грижа за децата до 7“. Майка две деца и баба на четири внучета.

 

 

 

 

1212. Николай Митков Факиров

Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ – „Електроенергетика и електрообзавеждане” от Висше транспортно училище „Тодор Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия Каблешков”, София. Работи като Помощник-локомотивен машинист в БДЖ. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ-Стара Загора.

 

 

 

1313. Иван Георгиев Гитев

Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 в Казанлък. Магистър „Фармацевт“ от Медицински университет – София. Работи като управител на верига аптеки. Владее английски език.Член на Български фармацевтичен съюз.

 

 

 

 

 

1414. Валентин Петров Кралев

Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в Стара Загора. Завършва средното си образование в Техникум по транспорт – гр. Казанлък, профил „Икономика на автомобилно предприятие“. В момента учи в Тракийския университет, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на едно дете.

 

 

 

 

1515. Георги Николов Видев

Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в Казанлък. Инженер от Висш институт по архитектура и строителство – София. В момента работи като главен експерт в Областна дирекция на държавен фонд земеделие.Владее английски и руски.

 

 

 

 

 

 

1616.Николай Василев Маринов

Николай Маринов е роден на 11 октомври 1970 в Казанлък. Инженер от Технически университет – София. През 2012 придобива още една магистърска степен от Стопанска академия „Димитър Ценов“-Свищов, специалност „Финанси“. Владее английски, немски и руски. Общински координатор на КНСБ.

 

 

 

 

 

1717. Мария Павлова Гинева

Мария Гинева е родена на 6 януари в Стара Загора. Магистър „Специална педагогика“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Има над 15-годишен опит в социалната сфера и работа с рискови групи. Управлява две общински социални услуги – „Център Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия за обществена подкрепа“ и „Център за социална рехабилитация“, директор на сдружение „Бъдеще за децата“. Владее английски език. Член на управителния съвет на „Национална мрежа за децата“. Председател на общинската структура на Жени- ГЕРБ. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на едно дете.

 

 

1818. Иван Георгиев Катанов

Иван Катанов е роден на 16 декември 1985 г. в Казанлък. Получава бакалавърската си степен „Мениджмънт на външно-икономически дейности“ от Международната академия за управление на персонала /МАУП/ в град Киев, Украйна. В момента работи като управител на увеселително заведение в Казанлък. Владее английски език. Член на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. Баща на едно дете.

 

 

 

 

1919. Мария Цонева Цонева

Мария Цонева е родена на 26 декември в София. Магистър от СА „Димитър Ценов“- Свищов, специалност „Социална икономическа информация“. Работи в частна фирма като „Експерт организация на труда“. Член на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Майка на едно дете.

 

 

 

 

 

2020.Дечко Георгиев Пейчинов

Дечко Пейчинов е роден на 19 май 1960 в село Шейново, Община Казанлък. Инженер от Тулски държавен университет, Русия. През 1993 г. става Доктор на техническите науки от същия университет. В момента работи като старши експерт по Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия професионално образование в Регионален инспекторат по образование, гр. Стара Загора. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ /мандат 2007- 2011/. Баща на две деца.

 

 

 

 

2121. Стефан Мирчев Птичков

Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално-техническо училище, гр. Казанлък, в профил „Машиностроене“. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на две деца.

 

 

 

 

2222. Стефан Драганов Златев

Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в Казанлък. Завършва средното си образование в ЕСПУ „Никола Вапцаров“, град Казанлък. През 2013 г. получава квалификация „Инструктор по автомобилен спорт“ от НСА – София. Председател и Спортен мениджър на АСК „Ефко Рейсинг Казанлък“. Клубът е 6-кратен отборен шампион на България. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г.

 

 

 

 

2323. Велина Иванова Стойчева

Велина Стойчева е родена на 25 юли в Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Право“. От 2004 г. работи като адвокат. Владее английски и френски. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора.

 

 

 

 

 

2424. Десислава Неделчева Бозева

Десислава Бозева е родена на 7 декември в гр. Казанлък. Бакалавър от Технически университет – Габрово, специалност „Социални дейности“. Работа като Трудов медиатор в Бюрото по труда, филиал град Николаево. Владее английски език. Организационен секретар Младежи ГЕРБ –Казанлък.

 

 

 

 

 

2525. Йоана Иванова Цветкова – Комитова

Йоана Цветкова-Комитова е родена на 4 март в Казанлък. Магистър от Технически университет – Габрово, специалност „Икономика на търговията“. Работи като главен Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия счетоводител в банка. Владее английски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на една дъщеря.

 

 

 

 

2626. Иванка Дончева Шопова

Иванка Шопова е родена на 17 СЕПТЕМВРИ В КАЗАНЛЪК Магистър „педагог“ от СУ „Св. Климент Охридски”. Работи като директор на ОДЗ „Детелина”, село Горно Черковище. Владее немски език. Член на Сдружение с нестопанска цел “С грижа за децата до 7“.Член на съюза на българските учители. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на едно дете.

 

 

 

 

2727. д-р Мехмед Алиев Мехмедов

д-р Мехмед Мехмедов е роден на 18 април 1968 в Стара Загора. През 1994 г. получава магистърската си степен от ВМИ-Стара Загора, специалност „Лекар“, след Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия това през 2005 г. специализира в МУ-Пловдив, специалност „Обща медицина“. През 2015 г., специализира в Тракийския университет, специалност „Трудова медицина“. В момента работи като лекар в Служба по трудова медицина в „Арсенал“ АД. Владее руски език. Баща на две деца.

 

 

 

2828. Христо Димитров Христов

Христо Христов е роден на 11 март 1950 г. в гр. Казанлък. Получава образованието си от Механотехникум „Цвятко Радойнов“ профил „Машинистроене“. Два мандата е кмет на кметство Ясеново. Баща на една дъщеря.

 

 

 

 
2929. Сезай Алиев Велиев

Сезай Велиев е роден на 19 март 1982 г. в гр. Казанлък. Работи в Община Казанлък в общинско предприятие „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата“, направление Озеленяване. Баща на две деца.

 

 

 

 
3030. Галина Костова Бонева

Галина Бонева е родена на 1 декември в село Елхово, община Николаево. Бакалавър от Международен Славянски Институт – гр. София, специалност „Икономика на Казанлък 6100, ул. „Климент Охридски” 1 Политическа партия социално-културните дейности“. Работи като началник отдел Социална закрила, град Казанлък. Владее руски език. Майка на две деца.

 

 

 

 

3131. Генчо Христов Генчев

Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в село Горно Черковище, Община Казанлък. Магистър от Стопанска академия „Димитър Ценов”-Свищов, специалност „Мениджмънт на търговската дейност“. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи-ГЕРБ. Баща на две деца.

 

 

 

 

 

3232. Никола Петров Джигов

Никола Джигов е роден на 20 юни 1981г. в Казанлък. Работи като ръководител производство в частна фирма. Владее гръцки и английски. Баща на едно дете.

 

 

 

 

 

 

3333. Теодора Дочева Георгиева

Теодора Георгиева е родена на 23 юли в гр. Карлово. Магистър „Комуникационен мениджмънт” от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Работи в Общинска библиотека „Искра” – направление „Работа с деца”, библиотекар. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на две деца.

 

 

 

 

 

3434. Георги Димов Щерев

Георги Щерев е роден на 28 април 1975 г. в Габрово. Възпитаник на Техникум по транспорт в гр. Казанлък, профил „Икономика на транспорта“. В момента е земеделски производител. Баща на две деца.

 

 

 

 

 

3535. Даниел Стефанов Цокев

Даниел Цокев е роден на 30 март 1968 г. в Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Педагогика“. Работа като Старши учител на деца от 1 до 4 клас в ОУ „Антон Страшимиров“. Владее английски и руски.

 

 

 

 

 

 

 

3636. Станимир Стефанов Юруков

Станимир Юруков е роден на 14 декември 1989 в Казанлък. Магистър от СУ „Климент Охридски”, специалност „Връзки с обществеността“. В момента работа като специалист Връзки с обществеността в ИМ „Искра“. Владее английски език.

 

 

 

 

 

3737. Ангел Апостолов Бойнов

Ангел Бойнов е роден на 25 януари 1983 в Стара Загора. Бакалавър от Технически университет – Габрово, специалност „Електроника“. Работи като касиер в частна фирма. Владее английски език.

 

 

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram