Харизанова подхваща нов мандат като старейшина

Красимира Харизанова ще е общински съветник пореден мандат, става ясно от дневния ред на предстоящото заседание на местния парламент този четвъртък.

Тя ще положи клетва, влизайки на мястото на Нанчо Видев в групата на „Експерти за Казанлък“. На Видев се прекратяват предсрочно пълномощията като съветник, тъй като бе назначен за началник на отдел „Екология и транспорт“ в общинската администрация на Казанлък.

Харизанова е управител на „Дженерали” – Казанлък. Родена е на 13.08.1955 г. Завършила е Технически университет София, специалност Автоматика и телемеханика и Пловдивски университет – Управление на човешките ресурси. В периода 1983-1992 г. е секретар на Община Казанлък. От 1993 г. работи последователно като агент, инспектор и управител на регионалния офис на Застрахователна компания „Орел”, днес „Дженерали”. Притежава лиценз за оценител от Агенция по приватизация и степен от Квалификационно обучение по социално управление. Съветник беше от групата на Експерти за Казанлък в Общинския съвет 2011-2015.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram