Уъркшоп „Красотата като изкуство” отваря врати в Клуб Хармония СПА в Казанлък

Презентация на метод Органик-Био регенерация и хидратация, и експресен колагенов лифтинг с незабавен анти-ейдж ефект ще направи в казанлъшкия клуб Хармония СПА в неделя гост-козметологът Силвия Станулова.

На срещата е предивдена възможност за споделяне и популяризиране на успешните практики на компанията Selvert Thermal от Испания и Швейцария. Всеки пожелал да се включи в неделното събитите на СПА „Хармония” ще присъства и на представянето ”Кукинг шоу” с органични билки и алхимичен привкус. То предлага опции за редуциране на белезите на стареене и оптимизиране транспорта на кислород до клетките. Предвиждат се и демонстрации на процедурите и широка дискусия с въпроси и отговори, практически ориентирани към аудиторията за индивидуална консултация със Силвия Станулова. Презентацията започва в 11.30 ч. в неделя, 30 ноември.

Уъркшоп „Красотата като изкуство” отваря врати за вас!!!


Кога: 30.11.14 г.

Час: 11,30 часа

Къде: клуб Хармония СПА, гр.Казанлък, ул.П.Ганин 31, тел.0878/931668 и 0431/84688

Какво: презентация на метод Органик-Био регенерация и Органик-Био хидратация.Експресен колагенов лифтинг с незабавен анти-ейдж ефект.

Кой: „Селект Козметикс” ЕООД,г-жа Силвия Станулова-представител на марките Selvert и Selvert Thermal за България.

Цел: споделяне и популяризиране на успешните практики на компанията от Испания и Швейцария-има амбицията да предложи професионални решения,които да отговарят на очакванията на клиентите за иновативен подход в съвременните естетични процедури.

Участие: събитието е отворено за всички заинтересовани-необходимо е само да се регистрирате предварително на рецепцията на клуб Хармония СПА.

Теми:
1.Представяне на марките Селверт и Селверт Термал-алтернативни решения за лицеви терапии от естествени биологично активни вещества в симбиоза с иновативните швейцарски технологии.
”Кукинг шоу” с органични билки и алхимичен привкус. Опции за редуциране на белезите на стареене и оптимизиране транспорта на кислород до клетките.
2.Техники за лифтиране със стягащ бандаж и колаген.Работа за бърза регенерация и ревитализация.

Гратис изненади:
-освежаващи напитки и вкусни хапки
-рекламни материали и тестери на презентираните продукти за всички присъстващи

Програма за деня:

11,30 – представяне на гост-лектора,демонстраторите и старт на събитието

11,30 – 11,40 – презентация по предварително обявените теми

11,40-13,30 – практически демонстрации на двата вида процедури и широка дискусия с въпроси и отговори,максимално практически ориентирана към аудиторията

13,30-14,00 – кафе пауза с освежаващи напитки и вкусни хапки за тонус и енергия

14,00-14,30 – възможност за индивидуална консултация с г-жа Силвия Станулова

 

 

 


          Кралство Хармония короняса своята принцеса

 На 22.03.14 г. Кралският двор на Кралство Хармония с радост приветства своите най-скъпи и знатни гости в бляскавата обстановка на официалната си тронна зала.Всички дами бяха неотразими в изисканите си тоалети и бижута под знака на дрескод „злато”.
С особена елегантност и финес се отличиха Лейди Венелина Папазова и Маркиза Мариана Иванова,които бяха спазили дрескода най-точно.
Изисканото френско шампанско за „Добре дошли”,доставено директно от личната изба на контеса Петя Птичкова допадна на всички аристократи без изключение.
Сценарият на бала продължи с 4 вълнуващи игри на Кралско Бинго,които повишиха още повече настроението.Късметът определено беше на страната на Принцеса Марияна Койчева и Херцогиня Йонка Велчева,които спечелиха щедри кралски награди за уцелено бинго,а Лейди Антония Бозукова си тръгна с максимален брой подаръци осигурени от Принцесата на Кралството за няколко маркирани линии.
Но наградите не свършиха до тук-последва тържествено връчване на сертификатите за принадлежност към Кралския двор.С уникални бижута от перли и камъни Сваровски бяха наградени следните аристократи:Лейди Венелина Папазова,Лейди Диди Димова,Лейди Мариета Манева,Лейди Александра Бозукова,Лейди Антония Бозукова,Марияна Панайотова-главен ювелир на Кралството и Донка Гунева-главен PR на Кралството.
Титлата Баронеса на годината грабна чаровницата д-р Мария Лучева,на която се падна отговорната кралска задача да реализира специална СПА проучвателна мисия в най-мистичната част на Балканския полуостров-Босна и Херцеговина.Баронесата спечели и привилегията да притежава подарък проектиран за щастие-кутия със 7 различни вида шоколад за първите 7 дни от мандата си в Кралския двор.
В благороднически сан Контеса встъпи шикозната Петя Птичкова след горещ латино танц.Тя успя да открие успешно своето съкровище и ще разполага на територията на Кралство Хармония със своя собствена валута/”пети”/,вече депозирана в Кралската й Спестовна книжка от Обединена Кралска банка.
Графиня Диана Михайлова очарова аудиторията с бързина и ум,защото успя само за 3 минути да се справи с предизвикателството на 6 цветни балона и 6 гатанки.За награда получи привилегията единствена в Кралството да притежава дистанционно управление за контрол над мъжете.А личната си съкровищница ще открие на най-веселия и пищен европейски карнавал в о-в Корфу,Гърция.
Маркиза Мариана Иванова
с изтънчената си красота ще озари 5 звездния круизен кораб „Куин Мариана” за един екзотичен Дунавски СПА круиз.Но освен това заслужено си спечели и привилегията да отгледа с много внимание и любов в градината на летния си дворец най-красивото кралско цвете.
Прелестната
Дукеса Добринка Кирова беше изкушена от самия бог Нептун,който й изпрати писмо в бутилка по море.Загадката бе разплетена,а дукесата ще отплава с яхта към Княжество Монако за СПА изненади и хазартни авантюри.
Титлата Херцогиня безапелационно си спечели Йонка Велчева в играта „Кулинария с оригами”,където трябваше да изработи солница за Кралската трапеза.СПА мисията на Херцогинята продължава на територията на приятелското Кралство Неапол,Южна Италия и в ресторант „Сезони” на х-л ”Хилтън” за гурме надпревара за ценители.
Любимата Принцеса на Кралството-Марияна Койчева получи своята златна корона след авантюристично приключение по мистериозна карта с указания.Затова ще затвърди уменията си по оцеляване в едно истинско СПА сафари в най-горещия континент на планетата-Африка.С красотата и златното си сърце тя заслужи и привилегията да украси корицата на любимото си списание „Блясък”.
И накрая всички присъстващи благородници имаха честта и удоволствието да се насладят на кулинарната фиеста организирана лично от Херцогиня Йонка Велчева.Никой не остана равнодушен към фамозните екзотични деликатеси и отбраната селекция от пилешко,сьомга,черен хайвер и …злато.
Дрескод „злато” присъства и като дизайнерски акцент в линията десерти,всеки един от които блестеше украсен с истински златен прах.
Надяваме се този ден да остане задълго в сърцата ни!

 

                                                               Аристократ на годината

  

   Всички ние обичаме да вярваме в приказки и искаме в живота ни да се случват вълшебства,които раждат усещането и посланието за щастие.Затова от 2013 година,клуб Хармония СПА се превръща за вас в Магическо Кралство.Приемате ли хвърлената ръкавица?
   Кралство Хармония е специално място,зона от друго измерение,където надделява усещането,че животът докосва без да се натрапва.Тук безвремието,в своята необятност внушава,че съществува само началото на пътя.И посоката…
   Времето се отмерва не със стрелките на часовника,а с очакването на емоции,които спират дъха и изпълват с благодарност за част от велика магия.
   Но има ли Кралство без Кралски двор?Няма и не може да има!Търсят се благородници,които да заемат свободните йерархични нива в двора.
   Стартът на процедурата за новата 2014 година започва на 01.01.14 г. и завършва на 31.12.2014 г.
   Право на участие имат всички поданници,регистрирани в Кралството и притежаващи актуална златна или платинена карта.
  Основните критерии за одбрение са:годишен оборот на стоки и услуги,разнообразие от закупени терапии и продукти,участие в кралски активности и събития с тематична насоченост.
  По регламент се разпределят 6 титли,плюс една допълнителна за новопостъпил благородник,показал изявен просперитет през календарната година.

    I благороднически сан:Принцеса/Принц – получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии, съответстващи на благородническия статус Принцеса/Принц на обща стойност 288 лв.

  II благороднически сан:Херцогиня/Херцог – получава сертификат с кралски печат + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии, съответстващи на благородническия статус Херцогиня/Херцог на обща стойност 248 лв.

   III  благороднически сан:Дукеса/Дук – получава сертификат с кралски печат  + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстващи на благородническия статус Дукеса/Дук на обща стойност 208 лв.

  
   IV благороднически сан:Маркиза/Маркиз – получава сертификат с кралски печат + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстващи на благородническия статус Маркиза/Маркиз на обща стойност 168 лв.
 

   V благороднически сан:Графиня/Граф – получава сертификат с кралски печат + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстващи на благородническия статус Графиня/Граф на обща стойност 128 лв.

 

   VI благороднически сан:Контеса/Виконт – получава сертификат с кралски печат + почетен медальон + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстветстващи на благородническия статус Контеса/Виконт на обща стойност 88 лв.

  VII благороднически сан:Баронеса/Барон – получава селтификат с кралски печат + съкровищница с персонални изненади и превилегии,съответскващи на благородническия статус Баронеса/Барон на обща стойност 68 лв.

   Всички поданници на кралство Хармония,закупили златна и/или платинена карта през 2013 и 2014 година получават автоматично титлата Лейди/Лорд,заедно с възможността да спечелят изтънчени кралски подаръци.
   Имената на новоназначените в кралския двор ще бъдат обявени на 07.01.15 г.Благородническата титла не може да се преотстъпва и влиза в сила от деня на обявяването в публичното пространство.

   За повече информация и въпроси,относно регламента – телефон: 0431 / 84 688 или 0878 / 931 668.

 

 


                                     Уважаеми клиенти и приятели,


С удоволствие ви уведомяваме за две нови диагностични интерактивни услуги в менюто на Клуб Хармония Спа.На 24 и 25.07.2014 г. наш гост ще бъде г-жа Олга Ускова-експерт от школата на Кашпировски по метода „Кодът на духовната и жизнена енергия“.

Диагностика с Биоскенер

Изследването се извършва с най-ново поколение Биоскенер за квантова диагностика на здравословното състояние на организма.Методът е бърз,точен и икономичен.Чрез сензор на ръкохватка,която улавя слабото магнитно поле на клетките на тялото,от дланта ще бъде получена информация за повече от 130 здравни показателя за 21 групи органи и системи.

     Изследването дава пълна информация за:

-сърдечно-съдова и мозъчно-съдова система
-функция на стомашно-чревен тракт,черен дроб,жлъчен мехур и панкреас
-състояние на бъбреците,белите дробове,мозъчните нерви
-анализ на минералната плътност на костите и костни заболявания,вкл. и ревматоидни такива
-основни физически качества,кръвна захар,токсини в организма,витамини и микроелементи,аминокиселини
-функция на ендокринната и имуннтата система
-анализ на гърдата,гинекология
-пълен дерматологичен статус на кожата по 10 показателя/имунитет,еластичност,колаген,меланин,свободни радикали и др./
-общи човешки показатели/мазнини,мускулна маса,протеини,телесни течности,контрол на теглото и метаболизъм/ и биологична възраст

     Диагностиката включва:

-изследване с Биоскенер/1 мин./
-коментар на резултатите и препоръки от експерт/40 мин./
-предоставяне на резултатите с обяснения върху електронен носител/флашка,CD/.

Пакетната цена на услугата е 30 лв.
По желание на клиента може да се предостави обработената информация и на хартиен носител срещу допълнително заплащане от 10 лв.

Диагностичен профил на духовната и жизнената енергия „Кондиция”/земни-извънземни кодове/

Изследването се извършва на базата на компютърен анализ на изображението на лицето и психологическите характеристики,получени чрез оценка на функционалната асиметрия на мозъка.
Софтуерът произвежда два портрета –„духовен” и „жизнен”.
За да се определи профилът програмата използва:

-доминиращата роляна едно от мозъчните полукълба/разлика в амплитудите на вибрационнитепроцеси в двете полукълба/
-стабилността на функционалната връзка м/у двете полукълба/последователен поток на вибрационните процеси на двете полукълба,на честота и фаза на вибрациите/

Тези характеристики определят съдържанието на човешката психика.Получава се пълна картина за силата и възможностите на духовното „Аз” за по-голям успех в личния и професионалния живот,както и за хармонизиране на личните заложби.
Методът е много подходящ за работа с деца при избор на професия и увеличава многократно възможностите за корекция още в ранна фаза при психични проблеми у детето.
След поставената диагностика се предоставят насоки за персонална работа и корекция по метода „биофидбек”/въздейства се на електрофизиологичните процеси в мозъка чрез връзка на духовното и жизненото „Аз”.Целта е да се изравнят интуитивните и логическите способности за по-балансиран човешки живот,по-добра защита от неблагоприятни ситуации и възстановяване на жизнеността.

Цената на услугата е 30 лв.Информацията се прехвърля на електронен носител/CD,флашка/.

За диагностичния анализ е необходима задължителна резервация и предварително записан час от рецепцията на Клуб Хармония Спа.Повече информация може да получите на тел.0431/84688 и 0878931668.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram